Eventcsoport logo
dark purple leaf
Down pointing arrow

Referenciák.

Ladányi Krisztina

Kompetencia és szervezetfejlesztési vezető

Magyar Suzuki Zrt.

Szeretném megköszönni, hogy számíthatunk az eventcsoport munkatársainak szakmai tapasztalatára, és munkaerőpiaci ismereteire, szervezetfejlesztési és belső kommunikációs projektekben, valamint nagyszabású rendezvények szervezésében. Az általuk egyedileg, vállalatunk igényeire kialakított, integrált egységet felmutató programjaik és fejlesztéseik a teljes vállalati spektrumot érintették. Szakmai hozzáértésük, kreativitásuk és rendkívüli rugalmasságuk mellett kiemelkedő volt a cég munkatársainak törődő, pozitív hozzáállása, megoldásközpontú támogató jelenléte.

Gabnai Gabriella

Marketing és PR menedzser

NTT DATA

Olyan céget kerestem, amelyik rugalmas, gyors, és nem ismer lehetetlent, meglehetősen maximalista elvárásaink teljesítése érdekében. Na, ők ilyenek. Nagyon szeretek velük dolgozni.

Bekő Erzsébet

HR vezető

Commerzbank

Az eventcsoportot sok évvel ezelőtt, egy ajánlásnak köszönhetően ismertem meg. Anikóban rendkívül kedves és meggyőző, az ügyfél egyedi igényeire tökéletesen reagáló szakembert ismertem meg. A rendezvény előkészítése és lebonyolítása minden részletre kiterjedt, a csapat feledhetetlen élményt nyújtott csemetéinknek és szüleiknek egyaránt. Az együttműködés azóta is töretlen. Tapasztalataim alapján bátran állítom, hogy az eventcsoport számára nem létezik lehetetlen küldetés. Jó szívvel ajánlom a céget azoknak, akik kreatív, egyedi megoldásokra és kitűnő minőségre törekednek, továbbá szívesen látnak sok-sok mosolygós arcot és elismerő tekintetet a rendezvény alkalmával.

/reference_logos/t_mobile.svg/reference_logos/dsg.svg/reference_logos/roche.svg/reference_logos/jabil.svg/reference_logos/alpla.svg/reference_logos/ibcs_hungary.svg/reference_logos/groupama.svg/reference_logos/belden_1.svg/reference_logos/ibiden.svg/reference_logos/hotel-azur.svg/reference_logos/commerzbank.svg/reference_logos/bisnode.svg/reference_logos/eurasia.svg/reference_logos/dxn.svg/reference_logos/bud.svg
/reference_logos/eon.svg/reference_logos/egis.svg/reference_logos/astotec.svg/reference_logos/nttdata.svg/reference_logos/swietelsky.svg/reference_logos/suzuki.svg/reference_logos/vetropack.svg/reference_logos/veolia.svg/reference_logos/makita.svg/reference_logos/modine.svg/reference_logos/sinbon.svg/reference_logos/kirchhoff.svg/reference_logos/leoni.svg/reference_logos/maxon-motor.svg/reference_logos/schindler.svg/reference_logos/aeek.svg/reference_logos/itelligence.svg
Up pointing arrow

Adatkezelési tájékoztató

Cookie szabályzat

© 2021 Develops.